New

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Geography - Questions and Answers - 01

Geography - Questions and Answers 01

PSC Degree Level Syllabus Based Questions and Answers

Geography - Questions and Answers
പി.എസ്.സി. ഡിഗ്രിലെവൽ സിലബസിനെ അടിസ്ഥാനമാക്കി തയ്യാറാക്കിയ വിവരങ്ങൾ. 
PSC Degree Level Questions and Answers
1. On the tributary of which river has Rihand Dam been constructed?

(a) Chambal (b) Yamuna
(c) Son (d) Periyar
Answer: ( c)

2. Papi Hills in Andhra Pradesh is a part of _____
(a) Eastern Ghats (b) Western Ghats
(c) Aravallis (d) Khasi Hills
Answer: ( a)

3. Dharavi, India’s largest slum is in:
(a) Delhi (b) Mumbai
(c) Chennai (d) None of these
Answer: ( b)

4. The first national park in India:
(a) Eravikulam (b) Corbett NationalPark
(c) Guindy (d) Ghana
Answer: ( b)

5. The latitude of the southernmost point of the mainland of India:
(a) 8⁰4' (b) 6⁰4'(c) 7⁰4' (d) 9⁰4'
Answer: ( a)

6. Which state is called Granary of India?
(a) Rajasthan (b) Punjab
(c) Tamil Nadu (d) West Bengal
Answer: (b )

7. The river which originates from Thriambak hills:
(a) Krishna (b) Kaveri
(c) Tungabhadra (d) Godavari
Answer: ( d)

8. Chenchu is a tribe of:
(a) Andhra Pradesh (b) Kerala
(c) Tamil Nadu (d) Assam
Answer: ( a)

9. The first jute mill in India was established at Rishra near...
(a) Mumbai (b) Lucknow
(c) Coimbatore (d) Kolkata
Answer: (d )

10. What percentage of the world area is occupied by India:
(a) 7.2    (b) 6.8   (c) 4.2   (d) 2.4
Answer: ( d)

11. Cities connected by the Golden Quadrilateral project are New Delhi, Mumbai, Kolkata and .....
(a) Hyderabad (b) Chennai
(c) Bangalore (d) Kanyakumari
Answer: (b )

12. Which region is called the ‘The Ruhr of India’?
(a) Chotanagpur (b) Chhatisgarh plain
(c) Raniganj (d) Haryana
Answer: (a )

13. The only anthropoid ape found in India:
(a) Hoolock Gibbon (b) Lion-tailed macaque
(c) Spotted linsang (d) Slender lorries
Answer: (a )

14. Jarawas live in:
(a) Little Andaman (b) Tamil Nadu
(c) Karnataka (d) Kashmir
Answer: (a )

15. In which state is Kolleru lake?
(a) Rajasthan (b) Orissa
(c) West Bengal (d) Andhra Pradesh
Answer: (d )

16. Which river originates from Aravallis in Rajasthan?
(a) Jhelum (b) Sabarmati
(c) Narmada (d) Tapti
Answer: (b )

17. The state with the largest number of major ports:
(a) Tamil Nadu (b) Andhra Pradesh
(c) Maharashtra (d) West Bengal
Answer: (a )

18. Garden Reach Shipbuilders and Engineers Ltd. is situated at:
(a) Mumbai (b) Cochin
(c) Visakhapatnam (d) Kolkata
Answer: (d )

19. Mazagaon Dock Limited is in:
(a) Kolkata (b) Mumbai
(c) Visakhapatnam (d) Chennai
Answer: ( b)

20. The  place where Steel and Ironwork company started functioning in 1870:
(a) Kulti (b) Jamshedpur
(c) Rishra (d) Chennai
Answer: ( a)

21. Bhadravati, famous for Iron and steel industry, is in the state of:
(a) Tamil Nadu (b) Karnataka
(c) Andhra Pradesh (d) Orissa
Answer: (b )

22. The oldest municipal corporation in India:
(a) Delhi (b) Kolkatta
(c) Chennai (d) Allahabad
Answer: (c )

23. The natural region that holds the Indian subcontinent is:
(a) Equatorial climatic region(b)Mediterranean
(c) Monsoon (d) Hot desert
Answer: ( c)

24. Which state is the largest producer of wheat in India?
(a) Gujarat (b) Assam
(c) Tamil Nadu (d) Uttar Pradesh
Answer: (d )

25. Ludhiana is famous for cycles situated in the state of:
(a) Haryana (b) Himachal Pradesh
(c) UP (d) Punjab
Answer: (d )

26. Which port city in India is situated in Salsette island?
(a) Chennai (b) Mumbai
(c) Kolkatta (d) Visakhapatnam
Answer: (b )

27. Kalimpong is a hill station in the state of:
(a) West Bengal (b) Uttar Pradesh
(c) Uttarakhand  (d) Himachal Pradesh
Answer: (a )

28. The speediest river in India:
(a) Narmada (b) Tapti
(c) Luni (d) Tista
Answer: (d )

29. The largest producer of jute in India:
(a) Karnataka (b) Tamil Nadu
(c) West Bengal (d) Andhra Pradesh
Answer: (c )

30. Wellington island is in the state of:
(a)Goa (b) Karnataka
(c) Tamil Nadu (d) Kerala
Answer: (d )

31. Where is Satish Dhawan Space Centre:
(a) Thumba (b) Bangalore
(c) Sriharikota (d) New Delhi
Answer: (c )

32. Jog falls, the highest waterfall in India is situated in the river:
(a) Kaveri (b) Sharavati
(c) Godavari (d) Krishna
Answer: ( b)

33. In which part of India, Patkai ranges situated?
(a) Western (b) Eastern
(c) Southern (d) Northern
Answer: (b )

34. The national  highway which is not connected to other national highways:
(a) NH 222 (b) NH 223
(c) NH 224 (d) NH 225
Answer: (b)

35. Dona Paula is a chief port in the state of:
(a) Orissa (b) Andhra Pradesh
(c) Gujarat (d) Goa
Answer: (d )

36. The first modern paper mill in India was established in Saharanpur in ....... in 1832.
(a) West Bengal (b) Maharashtra
(c) Madhya Pradesh
(d) Tamil Nadu
Answer: ( a)

37. Majuli, the largest river island in India is in:
(a) Manipur (b) Assam
(c) Nagaland (d) Mizoram
Answer: (b )

38. With which country has India the longest border?
(a) Pakistan (b) China
(c) Bangladesh (d) Myanmar
Answer: (c )

39. Which among the following is the largest producer of Asbestos in India?
(a) Rajasthan (b) Jammu Kashmir
(c) Himachal Pradesh     (d) Sikkim
Answer: (a)

40. The river island Majuli is in the river:
(a)Brahmaputra (b) Ganga
(c) Yamuna (d) Indus
Answer: (a )

41. Tista is a tributary of the river:
(a) Ganga (b) Indus
(c) Brahmaputra (d) Narmada
Answer: (c )

42. Which lake in India is famous for prawn cultivation?
(a)Chilka (b) Sambhar
(c) Wular (d) Lonar
Answer: (a )

43. INS Kadamba is at:
(a)Goa (b) Mumbai
(c) Karwar (d) Kochi
Answer: (c )

44. The river that was declared as the national river of India:
(a)Indus (b) Brahmaputra
(c) Ganga (d) Narmada
Answer: (c )

45. Rana Pratap sagar dam is in the river:
(a)Narmada (b) Chambal
(c) Ganga (d) Yamuna
Answer: (b)

46. The most populous island in India:
(a) Majuli (b) Kavaratti
(c) Salsette (d) Middle Andaman
Answer: (c )

47. In which state is Maikal Hills?
(a)Orissa (b) Jammu Kashmir
(c) Chhatisgarh (d) West Bengal
Answer: ( c)

48. Which is a tributary of Krishna?
(a)Wardha (b) Penganga
(c) Vainganga (d) Tungabhadra
Answer: (d )

49. Which country has the largest cattle population?
(a)India  (b) Russia (c) China (d) USA
Answer: (a)

50. In which river is Kolkata port situated?
(a)Ganga (b) Hoogly
(c) Damodar (d) Mahanadi
Answer: ( b)

51. Kalinadi hydel project is in the state of:
(a)Madhya Pradesh(b) Tamil Nadu
(c) Karnataka (d) Andhra Pradesh
Answer: ( c)

52. Which south Indian state is known as the ‘Rice bowl of India’?
(a)Kerala (b) Tamil Nadu
(c) Karnataka (d) Andhra Pradesh
Answer: ( d)

53. Which river is known as Siang, Dihang in Arunachal Pradesh?
(a)Indus (b) Brahmaputra
(c) Ganga (d) Yamuna
Answer: ( b)

54. Kaziranga National Park in Assam is famous for the animal:
(a)White Tiger (b) Wild Ass
(c) Lion-tailed Macaque (d) One-horned Rhino
Answer: (d )

55. The North-South corridor connects Srinagar and .......
(a)Chennai (b) Kanyakumari
(c) Thiruvananthapuram (d) Rameswaram
Answer: (b )

56. Zawar mines in Rajasthan is famous for the mineral:
(a)Copper (b) Gold
(c) Mica (d) Zinc
Answer: ( d)

57. Where is Vir Savarkar airport?
(a)Kavarati (b) Port Blair
(c) Mumbai (d) Pune
Answer: ( b)

58. The southernmost major port in India:
(a)Kochi (b) Tuticorin
(c) Chennai (d) Ennore
Answer: (b)

59. Barren Island is a part of:
(a)Andaman (b) Nicobar
(c) Lakshadweep (d) Tamil Nadu
Answer: (a)

60. The cities of Hyderabad and Secunderabad are separated by:
(a) Nizam Sagar Lake
(b) Nagarjuna Sagar lake
(c) Krishnaraja Sagar
(d) Hussain Sagar Lake
Answer: (d )

61. The smallest neighbouring country of India:
(a)Bhutan (b) Maldives
(c) Nepal (d) Bangladesh
Answer: (b )

62. Yamuna originates from Yamunotri in the state of:
(a) Himachal Pradesh (b) Jammu Kashmir
(c) Uttarakhand
(d) Uttar Pradesh
Answer: (c )

63. The Oldest rocks in India:
(a) Himalayas (b) Aravallis
(c) Karakoram (d) Shiwalik
Answer: (b )

64. The district in Jammu and Kashmir is 37,555 sq. km of which is under illegal occupation by China.
(a) Kargil (b) Poonch
(c) Ladakh (d) Anantnag
Answer: (c )

65. Ahmedabad is on the banks of:
(a) Ganga (b) Sabarmati
(c) Yamuna (d) Indus
Answer: (b )

66. The setting for Rudyard Kipling’s ‘Jungle Book’:
(a)Manas National Park
(b) Shivpuri National Park
(c) Corbet National Park
(d) Kanha National Park
Answer: (d )

67. The hot dry wind that blows in north India during summer is:
(a) Fohn (b) Chinook
(c) Loo (d) Westerlies
Answer: (c)

68. Which of the following states has a common border with Pakistan?
(a) J&K, Punjab, Rajasthan, Gujarat
(b) J&K, Rajasthan, U.P., Gujarat
(c) J&K, Punjab, H.P., Haryana
(d) H.P., Haryana, Punjab, Gujarat
Answer: (a )

69. Karnataka is the largest producer of:
(a)Tea (b) Coffee
(c) Jute (d) Tapioca
Answer: (b )

70. Keoladeo National Park is in the state of:
(a)Gujarat (b) Rajasthan
(c) Orissa (d) Madhya Pradesh
Answer: ( b)

71. Koyna is a tributary of the river:
(a)Narmada (b) Krishna
(c) Kaveri (d) Mahanadi
Answer: (b )

72. The only south-east Asian country that shares a border with India:
(a)Bangladesh (b) Nepal
(c) Myanmar (d) Srilanka
Answer: (c )

73. The state in India with the largest percentage of rural population:
(a) Kerala  (b) Himachal Pradesh
(c) Uttar Pradesh (d) Punjab
Answer: (b )

74. The largest river basin in India:
(a)Ganga (b) Indus
(c) Brahmaputra (d) Kaveri
Answer: ( a)

75. Which state is known as the Heart of India?
(a)Uttar Pradesh (b) Rajasthan
(c) Madhya Pradesh(d) Jharkhand
Answer: ( c)

76. On which river is the Bhakra Nangal project built?
(a) Kosi (b) Beas
(c) Jhelum (d) Sutlej
Answer: ( d)

77. Which state is called as the ‘Tea garden of India’?
(a)Karnataka (b) Andhra Pradesh
(c) Assam (d) West Bengal
Answer: (c )

78. Nagarjuna Sagar dam is in the river:
(a)Narmada (b) Godavari
(c) Tapti (d) Krishna
Answer: (d)

79. The highest peak of western ghats or Sahyadri is Anaimudi.  It is in:
(a) Kerala (b) Tamil Nadu
(c) Karnataka (d) Andhra Pradesh
Answer: (a )

80. Gulmarg is a hill station in the state of:
(a)Uttar Pradesh (b) Jammu Kashmir
(c) Uttarakhand (d) Rajasthan
Answer: (b )

81. Sardar Vallabh Bhai airport is situated at:
(a)Surat (b) Gandhinagar
(c) Allahabad (d) Ahmedabad
Answer: (d )

82. India’s first large scale steel plant in the private sector was established at:
(a) Kulti (b) Burnpur
(c) Jamshedpur (d) Digboi
Answer: (c )

83. Which of the following is a tributary of Yamuna?
(a)Chambal (b) Ken
(c) Betwa (d) All of these
Answer: (d )

84. Rajgir Hills are in the state of:
(a) Bihar (b) Uttar Pradesh
(c) Rajasthan (d) Gujarat
Answer: ( a)

85. The nearest country to Nicobar islands:
(a)Srilanka (b) Myanmar
(c) Maldives (d) Indonesia
Answer: (d )

86. Manikaran Power Project is in the state of:
(a)Arunachal Pradesh
(b) Himachal Pradesh
(c) Madhya Pradesh
(d) Uttar Pradesh
Answer: ( b)

87. In which state Ambassador car factory is situated?
(a)Haryana (b) West Bengal
(c) Maharashtra (d) U.P.
Answer: (b )

88. Osman Sagar Reservoir in Andhra Pradesh is in the..... river.
(a)Godavari (b) Krishna
(c) Vainganga (d) Musi
Answer: (d )

89. Pimpri and Rishikesh are famous for ...... factories.
(a)Antibiotics (b) Fertilizer
(c) Newsprint (d) Cement
Answer: (a )

90. The river that originates  in the northern slopes of the Kailas range in India near the Mansarovar lake:
(a)Indus (b) Brahmaputra
(c) Ganga (d) Narmada
Answer: (a )

91. Nanda Devi peak forms a part of:
(a) Assam Himalayas
(b) Kumaon Himalayas
(c) Nepal Himalayas
(d) Punjab Himalayas
Answer: (b)

92. The largest neighbouring country of India:
(a)Pakistan (b) China
(c) Bangladesh (d) Myanmar
Answer: (b )

93. Which state receives rainfall from the northeast monsoon?
(a) Orissa (b) Andhra Pradesh
(c) Tamil Nadu (d) Kerala
Answer: (c )

94. The state is the largest producer of silk in India:
(a)Kerala (b) Tamil Nadu
(c) ) Andhra Pradesh (d) Karnataka
Answer: (d )

95. Chittaranjan Locomotive Works is in the state of:
(a)Maharashtra (b) UP
(c) West Bengal (d) MP
Answer: (c )

96. The only creator lake in India:
(a)Sambhar (b) Kolleru
(c) Lonar (d) Pulikat
Answer: (c )

97. The first private port in India:
(a)Pipavav (b) Mundra
(c) Krishnapatnam (d) Adani
Answer: (a )

98. The second-largest Union Territory in India, in terms of area:
(a) Andaman and Nicobar  (b) Delhi
(c) Pondicherry (d) Chandigarh
Answer: (b )

99. Which river was known as Aksini in ancient times?
(a)Chenab (b) Jhelum
(c) Ravi (d) Beas
Answer: (a)

100. The world’s highest road connects:
(a) Leh- Manali (b) Leh- Srinagar
(c) Manali- Kangra  (d) Gangtok- Darjeeling
Answer: (a )

101. Ranjeet Sagar Dam is situated on the river:
(a) Jhelum (b) Chenab
(c) Ravi (d) Beas
Answer: (d )

102. In India, the Tropic of Cancer doesn’t pass through which one of the following states:
(a) Jharkhand (b) West Bengal
(c) Gujarat (d) Maharashtra
Answer: (d )

103. Which river is known as ‘Vridha Ganga’?
(a)Kaveri (b) Godavari
(c) Krishna (d) Narmada
Answer: (b )

104. Where is INS Shivaji?
(a)Port Blair (b) Goa
(c) Lonavala (d) Visakhapatnam
Answer: ( c)

105. The largest agro-based industry in India:
(a)Cotton textiles (b) Sugar
(c) Silk (d) Jute
Answer: (a )

106. The largest religion in Lakshadweep:
(a) Hinduism (b) Islam
(c) Christianity (d) Jainism
Answer: (b )

107. When does South West Monsoon blow?
(a)November-January
(b) May-September
(c) October- November
(d) None of these
Answer: (b )

108. In which state is Wular lake?
(a)Jammu Kashmir (b) Orissa
(c) West Bengal (d) Rajasthan
Answer: ( a)

109. Which is the easternmost state in India?
(a)Asom      (b) Arunachal Pradesh
(c) Mizoram (d) Tripura
Answer: (b )

110. Indira Gandhi airport which has the longest runway in India is at:
(a)Mumbai (b) Allahabad
(c) New Delhi (d) Lucknow
Answer: (c )

111. The Uri, Salal, Dulhasti hydel projects are in .......
(a)Jammu Kashmir (b) Himachal Pradesh
(c) Uttar Pradesh (d) Punjab
Answer: ( a)

112. In which river is Jog falls?
(a)Kaveri (b) Indravati
(c) Sharavati (d) Bhima
Answer: (c )

113. Mussoorie is a hill station in........ where the Lal Bahadur Shastri Academy of Administration is situated:
(a)UP (b) Uttarakhand
(c) Rajasthan (d) Jammu Kashmir
Answer: (b)

114. Where is the Gulf of Mannar located?
(a) West of Gujarat (b) East of Tamil Nadu
(c) West of Kerala (d) South of Kanyakumari
Answer: (b )

115. The highest hill station in South India:
(a)Yercaud (b) Munnar
(c) Udagamandalam (d) Kodaikanal
Answer: (c )

116. Which of the following states has deposits of copper, lead and zinc together:
(a) Madhya Pradesh (b) Karnataka
(c) Rajasthan (d) Bihar
Answer: (c )

117. Dhootsagar waterfalls are in...... river:
(a)Sharavati (b) Bhima
(c) Mandovi (d) Musi
Answer: (c )

118. Kasauli is a hill station in:
(a)West Bengal (b) Uttar Pradesh
(c) Uttarakhand  (d) Himachal Pradesh
Answer: (d )

119. Elephanta island is in:
(a)Maharashtra (b) Kerala
(c) Tamil Nadu (d) Andhra Pradesh
Answer: ( a)

120. Nathu La is in Himalayas. La means:
(a) Pass (b) Glacier (c) Valley (d) Mountain
Answer: (a )

121. Dhariwal in Punjab is famous for:
(a)Cement (b) Cycles
(c) Wool (d) Milk products
Answer: (c )

122. The maximum daily range of temperature can be observed at:
(a) Chennai  (b) Thiruvananthapuram
(c) Delhi (d) Mumbai
Answer: (c )

123. Which river enters from Nepal to India and the basin of which includes Tibet, Nepal and India?
(a) Hugely (b) Kosi (c) Narmada(d) Sarayu
Answer: (b )

124. Where are tea and coffee both grown?
(a) NW India (b) NE India
(c) Central India (d) Southern India
Answer: (d )

125. The name of which state means the ‘Abode of God’?
(a)Haryana (b) Jammu Kashmir
(c) Punjab (d) Rajasthan
Answer: ( a)

126. On the tributary of which river has Rihand Dam been constructed?
(a) Chambal (b) Yamuna
(c) Son (d) Periyar
Answer: (c)

127. Dharavi, India’s largest slum is in:
(a) Delhi (b) Mumbai
(c) Chennai (d) None of these
Answer: (b)

128. Papi Hills in Andhra Pradesh is a part of_____
(a) Eastern Ghats (b) Western Ghats
(c) Aravallis (d) Khasi Hills
Answer: (a)

129. The first national park in India:
(a) Eravikulam (b) Corbett NationalPark
(c) Guindy (d) Ghana
Answer: (b)

130. The latitude of the southernmost point of the mainland of India:
(a) 8°4' (b) 6°4'(c) 7°4' (d) 9°4'
Answer: (a)

131. Which state is called Granary of India?
 (a) Rajasthan (b) Punjab
(c) Tamil Nadu (d) West Bengal
Answer: (b)

132. The river which originates from Thriambak hills:
(a) Krishna (b) Kaveri
(c) Tungabhadra (d) Godavari
Answer: (d)

133. Chenchu is a tribe of:
(a) Andhra Pradesh (b) Kerala
(c) Tamil Nadu (d) Assam
Answer: (a)

134. The first jute mill in India was established at Rishra near...
(a) Mumbai (b) Lucknow
(c) Coimbatore (d) Kolkata
Answer: (d)

135. What percentage of the world area is occupied by India:
(a) 7.2    (b) 6.8   (c) 4.2   (d) 2.4
Answer: (d)

136. Cities connected by the Golden Quadrilateral project are New Delhi, Mumbai, Kolkata and .....
(a) Hyderabad (b) Chennai
(c) Bangalore (d) Kanyakumari
Answer: (b)

137. Which region is called the ‘The Ruhr of India’?
(a) Chotanagpur (b) Chhatisgarh plain
(c) Raniganj (d) Haryana
Answer: (a)

138. The only anthropoid ape found in India:
(a) Hoolock Gibbon (b) Lion-tailed macaque
(c) Spotted linsang (d) Slender lorries
Answer: (a)

139. Jarawas live in:
(a) Little Andaman (b) Tamil Nadu
(c) Karnataka (d) Kashmir
Answer: (a)

140. In which state is Kolleru lake?
(a) Rajasthan (b) Orissa
(c) West Bengal (d) Andhra Pradesh
Answer: (d)

141. Which river originates from Aravallis in Rajasthan?
(a) Jhelum (b) Sabarmati
(c) Narmada (d) Tapti
Answer: (b)

142. Mazagaon Dock Limited is in:
(a) Kolkata (b) Mumbai
(c) Visakhapatnam (d) Chennai
Answer: (b) 

143. The state with the largest number of major ports:
(a) Tamil Nadu (b) Andhra Pradesh
(c) Maharashtra (d) West Bengal
Answer: (a) 

144. Garden Reach Shipbuilders and Engineers Ltd. are situated at:
(a) Mumbai (b) Cochin
(c) Visakhapatnam (d) Kolkata
Answer: (d)

145. The  place where Steel and Ironwork company started functioning in 1870:
(a) Kulti (b) Jamshedpur
(c) Rishra (d) Chennai
Answer: (a)

146. Bhadravati, famous for the Iron and steel industry, is in the state of:
(a) Tamil Nadu (b) Karnataka
(c) Andhra Pradesh (d) Orissa
Answer: (b)

147. The oldest municipal corporation in India:
(a) Delhi (b) Kolkatta
(c) Chennai (d) Allahabad
Answer: (c)

148. The natural region holds Indian subcontinent is:
(a) Equatorial climatic region       (b) Mediterranean
(c) Monsoon                                         (d) Hot desert
Answer: (c)

149. Which state is the largest producer of wheat in India?
(a) Gujarat (b) Assam
(c) Tamil Nadu (d) Uttar Pradesh
Answer: (d)

150. Ludhiana is famous for cycles situated in the state of:
(a) Haryana (b) Himachal Pradesh
(c) UP            (d) Punjab
Answer: (d)

PSC Solved Question Papers ---> Click here 
PSC TODAY's EXAM RESULTS ---> Click here
PSC EXAM PROGRAMME -> Click here
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS -> Click here
PSC Degree Level Questions & Answers - Click here
PSC 10th, +2 Level Questions & Answers - Click here
PSC RANK LISTS / SHORTLISTS -> Click here
TEACHING APTITUDE TEST (K-TET, C-TET,, etc.) ---> Click here
* SCERT KERALA TEXTBOOKS FOR CLASS II, IV, VI, VIII, IX, X, XII – FREE DOWNLOAD ---> Click here
* NCERT & CBSE TEXTBOOKS FOR ALL CLASSES – FREE DOWNLOAD ---> Click here
* SCERT TEXTBOOKS SOLUTIONS FOR ALL CLASSES ---> Click here
* NCERT & CBSE TEXTBOOKS SOLUTIONS FOR ALL CLASSES ---> Click here

Post a Comment

0 Comments